Voordat u begint willen wij u graag een beetje uitleggen hoe het eraan toegaat bij Wok Time Wommelgem.

Voorgerechten en warm buffet

Hier vindt u verschillende salades en heerlijke Japanse sushi. Gaat u ook eens naar het warme buffet.

Soepje vooraf

U kunt ook beginnen met een lekker soepje.

Wokken en nog eens wokken

Neem een bordje en maak uw keuze uit de talloze ingrediënten waarvan de wok-kok straks uw chinese wokgerechten bereidt. Loop ermee naar de wok-kok en overhandig hem uw knisperverse keuze en vertel hem welke saus u wilt. (sauzen staan ook op het infobord bij de koks). Geniet dan van de spetterende wok-show.

Teppanyaki

Ter afwisseling kunt u ook eens iets laten bereiden op de Japanse bakplaat (teppanyaki). Door de uitgebreide variatie van superverse, smakelijke Chinese en Japanse gerechten zult u in culinair opzicht zeker niet te kort komen. De keuze's staan op het infobord bij de koks.

Nagerechten

Sluit uw wokfeestje bij Woktime Restaurant af met een keuze uit ons mooi nagerechtenbuffet. Ook hier geldt: smul zo veel en zo vaak als u wil. Of wel een smakelijke en vitaminerijk einde van uw wokavontuur.

Grill

Hier kunt u ook iets laten grillen aan de kok.

Afhaalmenu Kerstmis & Nieuwjaar

Menu afhaalgerechten
www.woktime-takeaway.be

icon

all in menu

 • 2 UUR

  29,50€ p.p.

 • 65+

  27,50€ p.p

 • Extra uur

  + 3,50€

 • Met huiswijn

  + 2,50€ p.p

 • Kinderen t/m 11 jaar

  leeftijd x 2,00€

  (vb.: 5 jaar x 2€ = 10,00€)

Met frisdranken, pils van het vat, koffie & thee

Drank- en voedselverspilling

Binnen Wok Time Wommelgem hechten wij bijzonder veel waarde aan maatschappelijk en verantwoord ondernemen. Wij trachten vanuit die optiek ondermeer drank- en voedselverspilling te vermijden. Als gast zouden wij u vriendelijk willen verzoeken hier eveneens rekening mee te houden. Indien blijkt dat er sprake is van daadwerkelijke verspilling houden wij het recht voor hiervoor kosten in rekening te brengen.