top of page

Hoe gaat het eraan toe bij All you can eat Buffet van Wok Time Restaurant Wommelgem?

Voorgerechten en warm buffet

Hier vindt u verschillende salades en heerlijke Japanse sushi. Gaa ook eens naar het warme buffet kijken!

Soepje vooraf

U kunt ook beginnen met een lekker soepje.

Wokken en nog eens wokken

Neem een bordje en maak uw keuze uit de talloze ingrediënten waarvan de wok-kok straks uw chinese wokgerechten bereidt. Overhandig hem uw knisperverse keuze en kies welke saus u graag wilt van het infobord. Geniet dan van de spetterende wok-show.

Teppanyaki

Ter afwisseling kunt u ook eens iets laten bereiden op de Japanse bakplaat (teppanyaki). Door de uitgebreide variatie van superverse, smakelijke Chinese en Japanse gerechten zult u in culinair opzicht zeker niets te kort komen. De keuzes staan op het infobord bij de koks.

Nagerechten

Sluit uw wokfeestje bij Woktime Restaurant af met een keuze uit ons mooi nagerechtenbuffet. Ook hier geldt: smul zo veel en zo vaak als u wil. 

Een smakelijk en vitaminerijk einde van uw wokavontuur kan natuurlijk ook.

Grill

Hier kunt u ook iets laten grillen door de kok.

Drank- en Voedselverspilling

Binnen Wok Time Wommelgem hechten wij bijzonder veel waarde aan maatschappelijk en verantwoord ondernemen. Wij trachten vanuit die optiek ondermeer drank- en voedselverspilling te vermijden. Als gast zouden wij u vriendelijk willen verzoeken hier eveneens rekening mee te houden. Indien blijkt dat er sprake is van daadwerkelijke verspilling houden wij het recht voor hiervoor kosten in rekening te brengen.

bottom of page